İçeriğe git

DAÜ’den Mezunlara Özel Resepsiyon

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi mezuniyet etkinlikleri çerçevesinde, 11 Temmuz 2023 Salı günü, saat 19:00’da, DAÜ Deniz Tesisleri’nde (Beach Club) Mezuniyet Resepsiyonu gerçekleştirildi. Resepsiyonda DAÜ mezunları ve başarılarında payı olan velileri DAÜ personeliyle bir araya geldi.

Resepsiyonun açılışında konuşan DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın ve DAÜ Vakıf Yöneticiler Kurulu Başkanı Dr. Erdal Özcenk, mezunlara ve ailelerine seslenerek hoş geldiniz dedi. Prof. Dr. Hocanın ve Dr. Özcenk tüm mezunları ve ailelerini tebrik ederek güzel bir akşam geçirmelerini diledi.

Konuşmaların ardından İskele Belediyesi Yıldızlar Halk Dansları Topluluğu ile Gizem – Utku Yerebakan ikilisinin performansları yer aldı. Ardından katılımcılar DJ Jayonthabass’ın performansı ile keyifli bir akşam geçirdi. Performansların ardından halk dansları ekibine ve sanatçılara DAÜ Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Deniz İşçioğlu tarafından çiçek takdiminde bulunuldu.

Öğrenciler ve aileler gece boyunca resepsiyona özel olarak hazırlanan mezuniyet panosu ve instagram çerçevesi ile anı fotoğrafı çekmeyi de ihmal etmedi.