TOLES Sınav Sonuçları Açıklandı

Doğu Akdeniz Üniversitesi  (DAÜ) Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu ve Hukuk Fakültesi işbirliği ile başlatılan ve DAÜ Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen Kıbrıs ve Türkiye çapında resmi TOLES (Hukuk İngilizcesi Becerileri Sınavları) kurslarının sınav sonuçları açıklandı.

TOLES Sınav Koordinatörü Peril S. Emiroğluları DAÜ’nün 2011 yılından itibaren TOLES resmi sınav merkezliği görevini yürütmekte olduğunu belirterek söz konusu sınavlara katılım sayısının her yıl  arttığını ve başarı oranının da oldukça iyi olduğunu vurguladı. TOLES derslerinin DAÜ Hukuk Fakültesi’nde seçmeli ders olarak verildiğine değinen Emiroğluları, derslerin toplam dört dönemde tamamlandığını aktardı.

DAÜ Hukuk Fakültesi Amfisi’nde gerçekleştirilen söz konusu sınavda toplam 33 öğrenci yarışmıştır. Alınan sınav sonuçlarına göre, 100 puan üzerinden ilk beşe giren adayların isim ve aldıkları puanlar ise şöyle:

Eda Karasa – 87 Excellent

Kaan Angun – 86 Excellent