İçeriğe git

Saba Tümer DAÜ'de Söyleşi Gerçekleştirdi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 22. Bahar Festivali kapsamında Tv 8 ekranlarında yayınlanan “Saba ile Oyuna Geldik” programının sunucusu ve “Bayan Kahkaha” olarak bilinen Saba Tümer’i ağırladı. Mustafa Afşin Ersoy Salonu’nda öğrenciler ile bir araya gelen Tümer DAÜ’de keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

 

Katılımın oldukça yoğun olduğu söz konusu söyleşide öğrenciler ile interaktif bir söyleşi gerçekleştiren Tümer, meslek hayatındaki anılardan ve kariyeri süresince karşılaştıklarından bahsetti. Söyleşi sırasında öğrencilerden gelen soruları cevaplandıran Tümer, karşılaştığı ilgi ve misafirperverlikten son derece memnun olduğunu vurguladı.  Söyleşi sonunda DAÜ Öğrenci İşleri’nden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hıfsiye Pulhan, Tümer’e katılımlarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Söyleşinin ardından DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam’ı makamında ziyaret eden Tümer, DAÜ’ye hayran kaldığını bildirdi. Söz konusu ziyaret sırasında DAÜ  ve akreditasyon çalışmaları hakkında geniş bilgiler veren Prof. Dr. Osam, DAÜ’de 106 farklı kültürden öğrencinin bir arada eğitim aldığını dile getirdi. Ziyaret sırasında Prof. Dr. Osam, Tümer’e katkılarından dolayı teşekkür plaketi ve Kıbrıs’a özgü lefkara pano takdiminde bulundu. Söz konusu ziyaret sırasında DAÜ Akademik İşler’den Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Sözen, Öğrenci İşleri’nden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hıfsiye Pulhan ve Rektörlük Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Arif Akkeleş de hazır bulundu.