DAÜ 22. Bahar Festivali "Color Fest" ile Sona Erdi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), 22. Bahar Festivali kapsamında gerçekleştirilen ve dünyanın en renkli festivali olarak bilinen “Color Fest” etkinliği ile renkli görüntülere sahne oldu. DAÜ Stadyumu’nda gerçekleştirilen söz konusu etkinlik ile öğrenciler DJ’ler eşliğinde müziğin ve renklerin bütünleştiği rüya gibi bir atmosferde gönüllerince eğlendiler.

Katılımın oldukça yoğun olduğu söz konusu etkinlikte müzikler eşliğinde eğlenen gençler, birbirinden farklı renkte boyaların havaya fırlatılması ile rengarenk bir görüntü yaşanmasına sebep oldular. Gece geç saatlere kadar devam eden etkinlikte DJ performanslarının yanı sıra dans gösterileri de yer aldı.

Color Fest Nedir?

Hindistan'da 'renklerin festivali' olarak bilinen ve kıştan bahara geçişin kutlandığı, aynı zamanda iyiliğin kötülüğe karşı zaferini simgeleyen Holi adlı Hindu festivalinde toplanan binlerce kişi birbirlerinin üzerine rengârenk boyalar fırlatarak ortalığı renk cümbüşüne çeviriyor.