İçeriğe git

Nijerya'lı Misafirler DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. OSAM'ı Ziyaret Etti

Nijerya Bağımsızlık Günü kutlamaları nedeniyle Doğu Akdeniz Üniversitesi’ne (DAÜ) gelen Nijerya Abubakar Tatari Ali Polytechnic Bauchi Üniversitesi Rektörü Dr. Bala Adamu Azare ve Nijeryalı ünlü sanatçı Olamide, beraberindeki heyetle birlikte DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam’ı makamında ziyaret etti. 31 Ekim 2014 tarihinde, saat 10:30’da gerçekleştirilen ziyaret sırasında DAÜ’ye hayran kaldıklarını belirten konuklar, DAÜ’nün uluslararası standartlarda eğitim veren bir üniversite olduğunu dile getirdiler.

DAÜ’nün  gelişimini ve kalitesini her zaman takip ettiklerini aktaran Dr. Azare, oğlunun da DAÜ Mühendislik Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde eğitim aldığını, dolayısıyla eğitim kalitesini yakından takip ettiklerini belirtti. DAÜ hakkında geniş bilgiler veren Prof. Dr. Osam, Nijerya Abubakar Tatari Ali Polytechnic Bauchi Üniversitesi ile yapılabilecek üniversiteler arası işbirlikleri hakkında görüştü. 

54. Nijerya Bağımsızlık Günü kutlamalarında sahne almak için KKTC’ye gelen Olamide DAÜ’de olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 31 Ekim 2014 tarihinde saat 20:00’de DAÜ Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda başlayacak olan Nijerya Bağımsızlık Günü kutlamaları, Olamide’nin Lion’s Garden’da saat 24:00’de hayranları ile bir araya gelmesi ile sona erecek. 

Etkinlik Sayfası