İçeriğe git

DAÜ Amerikan Futbolu Kulübü Galibiyetlere Doymuyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü`ne bağlı Amerikan Futbolu Kulübü “EMU Crows” ile İzmir Gediz Üniversitesi Amerikan Futbol Takımı “Hawks” arasında yapılan nefes kesen mücadele “EMU Crows” takımının galibiyetiyle sonuçlandı.

Kalabalık bir izleyici kitlesinin katıldığı maçı izleyenler arasında DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ülker Vancı Osam, Halkla İlişkiler ve Basın Müdürü Derviş Ekşici ile bazı yönetsel personel ve öğrenciler de bulunuyordu. DAÜ Stadyumu`nda DAÜ Amerikan Futbolu Kulübü “EMU Crows” ile İzmir Gediz Üniversitesi Amerikan Futbol Takımı “Hawks” arasında yapılan çok çekişmeli mücadele sonucunda “EMU Crows” 15 – 9’luk skorla maçı kazanmayı başardı.

UNI Lig 1. Lig B grubu karşılaşmaları kapsamında daha önce İstanbul Üniversitesi Amerikan Futbolu Takımı “Bulls” ve Okan Üniversitesi Amerikan Futbolu Takımı “Huskies” ile karşılaşan “EMU Crows”, her iki maçtan da üstün bir skorla galip gelmeyi başardı. Ardarda aldığı galibiyetler zincirini devam ettirmeye kararlı olduğunu ifade eden “EMU Crows”, bu bağlamda 14 – 15 Mart 2015 tarihlerinde Antalya Üniversitesi Amerikan Futbol Takımı “Vandals” ile yapacakları karşılaşmanın çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini ifade etti.