İçeriğe git

DAÜ Amerikan Futbol Takımı Yeni Sezona Hazır

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Amerikan Futbolu Takımı “EMU Crows” yeni sezona iddialı bir şekilde başlamaya hazırlanıyor. DAÜ Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren DAÜ Amerikan Futbol Kulübü Takımı EMU Crows, yeni sezon maçlarına yönelik hazırlık toplantısını gerçekleştirdi. 25 Kasım 2015 tarihinde, DAÜ Senato Odası’nda gerçekleştirilen söz konusu hazırlık toplantısına DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam ve Rektör Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Arif Akkeleş de katıldı.

UNI Lig Süper Lig kapsamında katılacağı yeni sezon maçlarının görüşüldüğü toplantı süresince EMU Crows oyuncularının beklentileri, takımın durumu ve ileriye dönük çalışmalarına yönelik arzu ve istekleri ele alındı.

Toplantıya katılan Prof. Dr. Osam, EMU Crows takımına başarılar dileyerek yeni sezonda Süper Lig’de oynayacak olan takımdan beklentilerini dile getirdi ve DAÜ Rektörlüğü olarak takımın her zaman yanında olduklaını ifade etti. Takımın ilk maçı 5 Aralık 2015 tarihinde Ankara’da ODTÜ Falcons takımı ile oynanacak.