Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam'dan Kampüs Yurtlar Bölgesine Ziyaret

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam, Tanıtım İşleri’nden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Amca, Rektör Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Arif Akkeleş  ve Yönetsel Müdürler DAÜ kampüsü içerisinde bulunan yurtlar bölgesine ziyaret gerçekleştirdi. Prof. Dr. Osam, gerçekleştirdiği ziyarette tamamlanmış ve hala inşaatı devam eden yurtlar hakkında bilgi aldı.

İnşaatı devam eden bölgelerde alınması gereken güvenlik önlemleri ve çevre düzenlemesi hakkında ekibi ile yerinde incelemelerde bulunan DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Osam, işçi ve öğrencilerin güvenli kampüse sahip olmaları için yapılması gerekenlerin ivedilikle yerine getirilmesi yönünde görüş belirtti. DAÜ 2 Yurdu’nda incelemeler yapan Prof. Dr. Osam, aksaklıkları yerinde tespit ederek giderilmesi için gerekli talimatları verdi.

Yeni hizmete giren Home Dorm Yurdu’nu da ziyaret eden Prof. Dr. Osam, DAÜ mezunu ve Home Dorm Yurt Müdürü Ekrem Soyşen tarafından yurt hakkında bilgilendirildi.