İçeriğe git

Mehmetçik Belediye Başkanı DAÜ'yü Ziyaret Etti

Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam’ı makamında ziyaret etti. Söz konusu ziyaret sırasında Sarıçizmeli,  13 Aralık 2015 tarihinde Balalan Köy Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan “Toprak Ana Günü” etkinliği hakkında Prof. Dr. Osam’a geniş bilgiler verdi.

“Toprak Ana Günü” etkinliğinin Kıbrıs kültürünün tanıtılmasında son derece önemli olduğunu vurgulayan Sarıçizmeli, DAÜ’de eğitim gören farklı kültürlerdeki öğrencilerin Kıbrıs kültürünü yakından görmeleri açısından etkinliğin son derece önemli olduğuna değindi.

Prof. Dr. Osam, gerçekleştirilen ziyeretten memnun olduğunu dile getirerek Mehmetçik Belediyesi’ni yaptığı başarılı işlerden dolayı her zaman takdir ettiğinin altını çizdi. Prof. Dr. Osam, Mehmetçik Belediyesi ile her türlü işbirliğine hazır olduklarını ve söz konusu etkinliğe DAÜ’de eğitim gören farklı kültürlerdeki öğrencilerin katılması konusunda gerekli desteği vereceğini belirtti.   Söz konusu ziyaret sırasında DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdür Vekili  Murat Aktuğralı da hazır bulundu.