İçeriğe git

Gazimağusa Belediye Başkanı Dr. Süleyman Uluçay DAÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kılıç’ı Ziyaret Etti

Gazimağusa Belediye Başkanı Dr. Süleyman Uluçay beraberindeki heyetle birlikte Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Söz konusu ziyarette Gazimağusa Belediyesi ve DAÜ arasında yürütülen iş birlikleri üzerinde duruldu.

DAÜ Rektörü Prof. Dr. Kılıç, Gazimağusa Belediye Başkanı Dr. Süleyman Uluçay’a hoş geldiniz diyerek, kendisini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette DAÜ ve GMB ortak işletmesi altında bulunan Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı ile ilgili projeler ele alınırken, ilerleyen günlerde yapılabilecek ortak projeler üzerinde de duruldu.  

DAÜ’deki güncel faaliyetler hakkında bilgiler veren Prof. Dr. Kılıç, DAÜ’nün Gazimağusa’nın ayrılmaz bir parçası olduğunu belirterek, Gazimağusa Belediyesi ile birlikte ortak projeler yapmaya her zaman hazır olduklarının altını çizdi. Prof. Dr. Kılıç, Üniversite ile Gazimağusa kentinin bütünleştirilmesi için ortak girişimlerde bulunulması gerektiğinin de altını çizdi. Dr. Uluçay ise, DAÜ’nün Gazimağusa için çok önemli olduğunu vurguladı ve Belediye ile Üniversite arasındaki iş birliğinin artarak devam edeceğini belirtti.

Ziyaret sonrasında DAÜ Rektörü Prof. Dr. Kılıç tarafından Başkan Dr. Uluçay’a DAÜ’ye özgü hediye takdiminde bulunulurken, Dr. Uluçay ise Prof. Dr. Kılıç’a Kıbrıs’a özgü Lefkara işi pano takdiminde bulunuldu.