İçeriğe git

Filistinli Öğrenciler Birliği Ödül Gecesi Düzenledi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Filistinli Öğrenciler Birliği 2016 yılı başkan ve yönetim kuruluna hizmetlerinden dolayı teşekkür etmek amacıyla geçtiğimiz günlerde bir Ödül Gecesi etkinliği gerçekleştirdi. DAÜ Deniz Tesisleri’nde gerçekleşen etkinlik, çok sayıda Filistinli öğrencinin katılımıyla eğlenceli ve renkli görüntülere sahne oldu.

Özgür Taşçıoğlu Güler

DAÜ Uluslararası Ofis Koordinatörü Özgür Taşçıoğlu Güler söz konusu etkinlikte yaptığı konuşmada Filistinli Öğrencilere DAÜ’nün gelişimi için gösterdikleri çaba ve bağlılıktan dolayı teşekkürlerini iletti. Güler, DAÜ kampüsünde uluslararası öğrencilerin bulunmasından duyduğu memnuniyeti de sözlerine ekleyerek, kampüsteki yabancı öğrencilerin DAÜ’nün gelişiminde çok önemli rol oynadığını belirtti ve Filistinli Öğrenciler Birliği’ni DAÜ’nün gelişimi için göstermiş oldukları çaba ve bağlılığı sürdürmeleri yönünde teşvik etti.

Ahmed Toma

Etkinlikte konuşma yapan DAÜ Filistinli Öğrenciler Birliği Başkan Yardımcısı Ahmed Toma, DAÜ yönetimine öğrencilere sağladığı ortam ve olanaklardan dolayı teşekkür etti. Toma, Uluslararası Ofis ekibini de destekleri, bağlılıkları ve düzenledikleri başarılı etkinliklerden dolayı tebrik ederek, DAÜ’nün Filistinli öğrencilere ülkelerinin adını duyurma olanağı sağladığını vurguladı.

Filistinli Öğrenciler Birliği Ödül Gecesi

Gecede konuşmaların ardından Filistin ve 2015 – 2016 dönemi Filistinli Öğrenciler Birliği’nin düzenlemiş olduğu aktivitelerle ilgili video gösterimleri, geleneksel Filistin Dansı (Dabke) gösterisi ve Kabine Üyeleri ile Filistin Basketbol Takımı’na ödül takdimleri gerçekleştirildi.