İçeriğe git

Eğitim Uzmanı Süleyman Beledioğlu DAÜ'de Seminer Verdi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) eğitim uzmanı ve DAÜ Türkiye Eğitim Danışmanı Süleyman Beledioğlu’nu ağırladı. Beledioğlu, 14 Nisan 2016 tarihinde Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda saat 12:00’de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki lise müdürlerine, muavinlerine ve rehber öğretmenlerine yönelik “Beyin Siz Olmalısınız” konulu seminer gerçekleştirdi.

Katılımın oldukça yoğun olduğu söz konusu seminer açılışında konuşan DAÜ Uluslararası İlişkiler ve Tanıtımdan Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Amca DAÜ hakkında geniş bilgiler vererek katılımlarından dolayı herkese teşekkürlerini iletti. Prof. Dr. Amca, DAÜ’nün uluslararasılaşmaya büyük önem verdiğine dikkat çekerek bunun en büyük kanıtının 106 farklı kültürden 20 bini aşkın öğrenci profili olduğuna vurgu yaptı. DAÜ’nün akreditasyon çalışmaları hakkında bilgiler veren Prof. Dr. Amca, kalitenin en büyük tescilinin akreditasyonlar olduğunu dile getirdi. Prof. Dr. Amca’nın ardından Beledioğlu “Beyin Siz Olmalısınız” konulu sunumunu gerçekleştirerek sunum sonunda seminere katılanlara katılım belgelerini takdim etti.

Söz konusu seminere katılanlara verilen katılım belgelerinin ardından DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam, Süleyman Beledioğlu ve katılımcılar ile DAÜ Deniz Tesisleri’nde düzenlenen yemek ile biraraya geldi. Etkinlikte konuşan Prof. Dr. Osam, katılımlarından dolayı herkese teşekkürlerini ileterek DAÜ’nün ulusal değerlerin yanında evrensel değerleri de kendine örnek alan bir üniversite olduğunu vurguladı. DAÜ hakkında bilgiler veren Prof. Dr. Osam, DAÜ’nün hedeflere ulaşmada yasalar doğrultusunda hareket eden, kar amacı gütmeyen, ulusal ve evrensel değerleri benimsemiş iyi kalitede insan yetiştiren bir devlet üniversitesi olduğunun altını çizdi. 

İlgili Yazılar