İçeriğe git

DAÜ’de Dünya Mutfakları Kursları Başladı

Doğu Akdeniz Üniversitesi, Sürekli Eğitim Merkezi (DAÜ – SEM), Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü işbirliğinde yerel ve uluslararası “Mutfak” kursları düzenleniyor.

DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, 11 Mayıs ile 19 Haziran 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan kurslarda Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nden uluslararası sertifikalara sahip şefler ders veriyor.

Mutfak kursları hem ilgili alanlarda çalışma yapmak isteyen üniversite öğrencilerinin hem de Gazimağusa halkının farklı dünya mutfaklarını öğrenip uygulamaları açısından ihtiyaçlarına cevap vermeyi hedefliyor.

Teori ile uygulama birleşiyor

DAÜ – SEM özellikle 2014 – 2015 Akademik Yılı Bahar Dönemi’nde düzenlediği kurs ve sertifika programlarının yanında kişilerin yaratıcılıklarını geliştirmek adına da özelde üniversite öğrencilerine genelde ise bölge halkına hizmet vermeye devam ediyor. Her alanda sertifika, kurs ve eğitim projelerine imza atan DAÜ Sürekli Eğitim Merkezi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü işbirliğinde gerçekleştirdiği “Mutfak” kurslarında, kişilerin teoriyi uygulama ile birleştirerek yaratıcılıklarını geliştirmeyi sağlayacak.