DAÜ’de Down Sendromu Farkındalık Günü Etkinliği Yapıldı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü, Öğrenci Kulüpleri Birimi, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nde Ötüken Özel Eğitim Okulu’nu kampüste ağırladı. DAÜ Özel Eğitim Kulübü önderliğinde, Tiyatro Topluluğu, Fikir ve Münazara Kulübü, Psikoloji Öğrencileri Kulübü, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Kulübü, Çocuk Hakları Kulübü, DAÜ Fenerbahçeliler Kulübü, DAÜ Beşiktaşlılar Kulübü, ultrAslan UNI Doğu Akdeniz ve Halk Dansları Topluluğu’nun destek verdiği etkinlik 21 Mart 2024 Perşembe günü, 10.00 – 12.00 saatleri arasında DAÜ Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirildi.

Renkli çoraplarını giyerek etkinlikte yer alan DAÜ’lü öğrenciler, Ötüken Özel Eğitim Okulu’ndan gelen misafirlerinin eğlenceli vakit geçirmeleri için yüz boyama, pankart boyama, oyun ve dans gibi çeşitli etkinlikler sundu. DAÜ Halk Dansları Topluluğu Zeybek ve Roman Havası Gösterisi’nin ise ilgiyle izlendiği etkinlikte, Ötüken Özel Eğitim Okulu öğrencileri oldukça keyifli vakit geçirmiş oldular.