DAÜ`de “Beden Dili” Konulu Konferans Düzenlendi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü`ne bağlı Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Kulübü tarafından organize edilen ve Uzman Psikolog Tuğba Özdenal`ın konuşmacı olarak katıldığı “Beden Dili” konulu konferans, geçtiğimiz günlerde DAÜ Aktivite Salonu`nda gerçekleştirildi.

Kalabalık bir öğrenci kitlesinin katıldığı konferansta kaygı, öfke, stres gibi duygular, hobi kavramı ve önemi, iş hayatında ve işe alımda dikkat edilmesi gereken hususlar, renkler ve taşıdıkları anlamlar gibi konular irdelendi. Özdenal, kendi yaşamından verdiği örneklerle de konuları pekiştirdi ve akılda kalıcılığı sağladı. Konferans kapsamında öğrenciler hem eğlendiler hem de beden dili konusunda bilmedikleri birçok şeyin farkına vardılar.

Konferansın sonunda Özdenal`a teşekkür plaketi kulüp başkanı tarafından takdim edildi.