İçeriğe git

DAÜ Yabancı Diller Okulu'nda Fotoğraf Sergisi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu (YDİHO) Fotoğrafçılık Kulübü’nün 6. Fotoğraf Sergisi geçtiğimiz hafta düzenlenen törenle açıldı.

Sergide fotoğrafları yer alan öğrenciler ve öğretim görevlileri Aslı Düzgün (Türkiye), Batuhan Altaş (Türkiye), Eren Küfi (K.K.T.C.), Gökhan Aksoy (Türkiye), Göksel Yılmaz (Türkiye), Iman Aghaei (İran), Nasim Borgheie (İran), Öney Çağakan (K.K.T.C.), Tuğçe Alın (Türkiye), Walid Kassab (İran) ve Zeynep Okka’ya (Türkiye) sertifikaları törenle takdim edildi. DAÜ YDHİO Fotoğrafçılık Kulübü Başkanı Öğretim Görevlisi Eren Küfi, yaptığı açıklamada Fotoğrafçılık Kulübü’ne bu yıl her zamankinden daha fazla ilgi olduğunu ve öğrencilerin fotoğrafçılığa karşı ilgilerinin artmasından duyduğu memnuniyeti belirtti. Küfi, öğrencilerin dersler ve geziler esnasında İngilizce konuştuklarını, bundan dolayı pratik yapmaya fırsat bulduklarını da söyleyerek, öğrencilerin hem temel fotoğrafçılık konusunda bilgi aldıklarını, hem de bazı köy ve tarihi mekanları gezip öğrendiklerini vurguladı.

Fotoğraf Sergisi 31 Mart 2015 tarihine kadar DAÜ Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu Sergi Salonu’nda fotoğraf sevenlerin ziyaretine açık olacak.