İçeriğe git

DAÜ Öğrenci Kulüpleri Görkemli Gecede Buluştu

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü, Öğrenci Kulüpleri Birimi tarafından, 8 Haziran 2023 Perşembe günü, saat 20:00’de, DAÜ Deniz Tesisleri’nde (Beach Club) “Öğrenci Kulüpleri Buluşması” düzenlendi. Söz konusu etkinliğe DAÜ Vakıf Yöneticiler Kurulu Başkanı Dr. Erdal Özcenk, Vakıf Yöneticiler Kurulu Üyesi Kadir Yel, Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Deniz İşçioğlu ve Öğrenci Kulüpleri Birim Sorumlusu Çiğdem Duvarcı’nın yanı sıra, 40 aktif öğrenci kulübünün eğitmenleri, danışmanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

2022-2023 Akademik Yılı’nda görev alan kulüp başkanları, mezun durumda bulunan yönetim kurulu üyeleri ile kulüp eğitmenlerini onurlandırmak amacıyla düzenlenen etkinlik, DAÜ TV tarafından hazırlanan ve DAÜ Öğrenci Kulüpleri’nin bir yılını anlatan özel video gösterimiyle başladı. Ardından etkinliğin açılış konuşmalarını gerçekleştiren DAÜ Vakıf Yöneticiler Kurulu Başkanı Dr. Erdal Özcenk ile Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Deniz İşçioğlu, tüm katılımcılara güzel bir gece geçirmeleri temennisinde bulundu.

Gecede DJ Beerd Boi eşliğinde keyifli anlar yaşandı. Eğlence devam ederken, sponsorlar tarafından kulüplere armağan edilen hediyeler, düzenlenen çekiliş sonucunda dağıtıldı. Öğrenciler gece boyunca etkinliğe özel olarak hazırlanan mesaj kartları ile fotoğraflar çekti. Gece sonunda Dr. Özcenk, Prof. Dr. İşçioğlu, Kadir Yel ve Duvarcı tarafından kulüp başkanlarına, kulüp eğitmenlerine ve mezun durumda olan kulüp yönetim kurulu üyelerine belge takdiminde bulunuldu.