DAÜ Kurumsal Kimliğini Su Şişelerine Taşıdı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 2013 Eylül ayı itibari ile Gürpınar ve Evsu şirketleri ile imzalanan protokol kapsamında DAÜ logosunu su şişelerine taşıdı. DAÜ’nün içerisinde bulunan tüm işletmeler (özel yurtlar hariç), yerleşkeye bağlı sosyal tesisler, Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı ve üniversiteye bağlı tüm yurt ve misafirhanelerde DAÜ logolu sular satışa sunuldu.

Söz konusu su şişelerinden elde edilen gelirin belli bir miktarı üniversitenin sosyal yardım fonuna yatırılıyor. Sosyal yardım fonu öğrenciye üniversite harcının ödenmesi yönünde katkı sağlamaktadır. Üniversitenin kurumsal kimliğine katkı sağlmak amacı ile başlatılan projede aynı zamanda öğrencinin içeçeği suyun denetiminin yapılması da amaçlanıyor. DAÜ Kantin ve Kafeteryalar Birim Sorumlusu Fırat Çırak, DAÜ’nün belirli aralıklarla suların analizlerini kontrol edeceğini belirterek üniversite içerisinde satılan ve öğrenciye ulaşan suların kontrolünün bu proje ile daha rahat sağlanabileceğine dikkat çekti. Çırak,  bardak su, 0,33, 05, 1, 5 ve 19 litre su şişelerinin DAÜ logolu olarak kampüs içerisinde üniversiteye bağlı tüm kafeterya, çay ocağı ve ahşap büfelerde satıldığını dile getirerek elde edilen gelirin öğrenci sosyal yardım fonuna yatırıldığını ve bu sayede her su içen kişinin yardım fonuna katkı sağladığını vurguladı. Çırak, 19 litre su siparişi vermek isteyenlerin Evsu için 0533 887 0150, Gürpınar su için 0548 870 0171 numaralı telefonlardan sipariş verilebileceğini vurguladı.