DAÜ İletişim Fakültesi’nden Mücadeleye Destek

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Toplumsal Duyarlılık Merkezi çatısı altında toplanan sosyal sorumluluk projelerinden biri daha DAÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü son sınıf öğrencileri tarafından gerçekleştirildi. “Kanserle mücadeleye destek için bir adım da sen at” konulu sosyal sorumluluk projesi, Toplumsal Duyarlılık Merkez Başkanı ayrıca Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Anıl Kemal Kaya ve Öğretim Görevlisi Umut Ayman danışmanlığında, son sınıf öğrencileri Erdem Kaya ve Haniyeh Yeganli tarafından organize edildi. Etkinlikte toplanan tüm gelir (1894 TL) Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne bağışlanmak üzere, geçtiğimiz günlerde, Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda büyük bir gösteri gerçekleştirildi.

Bu etkinlik kapsamında sahneye çıkan Yetenek Sizsiniz yarışması birincileri Kıvanç ve Burak muhteşem bir gösteriye imza attılar. Sahneye çıktıkları ilk andan itibaren seyircilerin sempatisini kazanan ve anlattıkları birkaç anıyla herkesi kahkahaya boğan Kıvanç ve Burak büyük bir enerjiyle gösterilerine başladılar. Öncelikle illüzyon hakkında birkaç küçük tüyo veren ikili, illüzyonun “basit bir obje gösterme, dönüştürme ve prestij” olarak üç bölüme ayrıldığını söyleyip bunun örneklerini sergilediler. Gece boyunca onlarca sihirbazlık numarası yaparken, seyirciler arasından rastgele birilerini seçerek sahneye çıkarmaları gösteriyi daha da ilginç bir hale getirdi. Yaptıkları her numarada olağanüstü bir başarı sergileyen Kıvanç ve Burak, tüm seyircileri kendilerine hayran bıraktılar. Özellikle, kısa bir süreliğine de olsa tüm salonu hipnotize etmeyi başaran ikili, herkes tarafından hayretle karşılandı. Büyük bir alkışla gösterilerini tamamlayan Kıvanç ve Burak, bu özel geceyi hazırlayan Erdem Kaya, Haniyeh Yeganli, Kanserli Hastalara Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail ve emeği geçen herkese teşekkürlerini sundular. Dernek Başkanı Raziye Kocaismail kısa bir konuşma yaparak, geceden elde edilen tüm gelirin Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne bağışlanacağını yineledi ve bunun onlar için çok büyük bir anlam taşıdığını söyledi. Etkinlik Kıvanç ve Burak’a, hazırlanan onur belgeleri ve çiçeklerin takdimi ile son buldu.