İçeriğe git

DAÜ İletişim Fakültesi Genesis IMC Ajansı Kan Bağışı Etkinliği Düzenledi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), İletişim Fakültesi Toplumsal Duyarlılık Merkezi çatısı altında toplanan sosyal sorumluluk projelerine bir yenisi daha ekleyerek Kızılay Haftası kapsamında DAÜ İletişim Fakültesi Genesis IMC Ajansı ve Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay’ı Lefkoşa Şubesi işbirliğinde Kan Bağışı etkinliği düzenledi.

DAÜ İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü ve Toplumsal Duyarlılık Merkezi Başkanı Doç. Dr. Anıl Kemal Kaya, Öğretim Üyesi Dr. Umut Ayman ve Araştırma Görevlisi Safiye Bağkur koordinatörlüğünde gerçekleştirilen söz konusu etkinlik 4 - 6 Kasım 2015 tarihleri arasında DAÜ Merkezi Derslikler (CL) binasında gerçekleştirildi.

DAÜ İletişim Fakültesi Genesis Ajans öğrencileri, Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay Derneği Lefkoşa Şubesi Başkanı Oktay Erdem ve As Başkanı Yazgül Manici ile Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi yetkililerinin desteği ile gerçekleştirilen etkinlik sonunda toplam 45 ünite kan bağışı toplandı.

Etkinliğe katılan Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay Derneği Lefkoşa Şubesi As Başkanı Yazgül Manici, sosyal sorumluluk projelerine daha fazla katılım beklediklerini belirterek toplumda var olan duyarlılığın bu tür etkinliklerde gösterilmesi gerektiğini vurguladı. Şube Başkanı Oktay Erdem ise DAÜ’lü öğrencilerin ‘Kan Bağışı’ etkinliğine olan katılımlarından oldukça memnun olduklarını dile getirirken Genesis IMC Ajansı öğrencilerine böyle güzel ve anlamlı bir etkinlik düzenledikleri için teşekkürlerini iletti.