İçeriğe git

DAÜ İle Kanser Hastalarına Yardım Derneği Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ile Kanser Hastalarına Yardım Derneği (KHYD) arasında, DAÜ Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu’nun (YDİHO) sosyal sorumluluk projesi kapsamında, 4 Ocak 2023 Çarşamba günü, saat 11:00’de, DAÜ Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu’nda düzenlenecek bir yardım kermesi gerçekleştirilmesi için iş birliği protokolü imzalandı. Söz konusu protokolün imza töreni, 29 Aralık 2022 Perşembe günü, saat 11:30’da, DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın’ın makamında gerçekleşti. Törene; KHYD Başkanı Raziye Kocaismail, DAÜ YDİHO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. İpek Meneviş ve İdare Amiri Ercan Ercanlar katıldı. Protokole; Prof. Dr. Hocanın ile Kocaismail imza koydu.

Prof. Dr. Aykut Hocanın

“DAÜ Topluma Hizmet Konularında Çok Duyarlıdır”

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın, hayırlı bir iş için bir araya gelmekten dolayı son derece memnun olduğunu belirterek, “Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulumuzun düzenleyeceği kermeste bir miktar bağış toplanacak ve kanser hastalarımızın ihtiyaçlarını karşılamak üzere KHYD’ye bağışlanacak. Bu güzel etkinliğin düzenlenmesinde KHYD ile üniversitemizin iş birliği yapmış olması son derece önemlidir. Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulumuzu kutluyorum. Bu güzel hayırlı işlerin devamını diliyorum” diye konuştu. Prof. Dr. Hocanın, DAÜ’nün bir devlet üniversitesi olarak eğitim ve araştırmanın yanında topluma hizmet konularında da çok duyarlı olduğuna vurgu yaptı.

Raziye Kocaismail

“Her Bir Hastamız Adına Teşekkür Ediyorum”

KHYD Başkanı Raziye Kocaismail de konuşmasında dernek olarak yıllardır çok büyük destekler aldıklarını ve almaya devam ettiklerini aktararak, “Birçok hocamız maaşlarından kesintiler yaptırmaktadır. Bunlarla biz hastalarımıza ‘Hayır’ dememeyi başarabiliyoruz. Her hasta bize yürekten teşekkür ediyor. Aslında o teşekkür bize değildir. Bu destekleri veren sizleredir. Bize kapılarınızı açarak böyle bir etkinliğin gerçekleşmesi için aracılık yapan sizlere yürekten her bir hastamız adına teşekkür ediyorum ve bizi seçtiğiniz için onur duyduğumuzu belirtmek istiyorum. Derneğimiz DAÜ ambleminin yanında olmaktan gurur duymaktadır” şeklinde konuştu.

DAÜ İle Kanser Hastalarına Yardım Derneği Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı