İçeriğe git

DAÜ İç Mimarlık Bölümü Mezunlarıyla buluştu

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Mimarlık Fakültesi, İç Mimarlık Bölümü, mezunlarıyla iletişimin önemine kalpten inanarak ilk mezunlar etkinliği olan “10.Yıl Kokteyli”ni, geçtiğimiz günlerde DAÜ Deniz Tesisleri’nde gerçekleştirdi.

Dünyanın dört bir yanına yayılan ve her biri DAÜ’nün birer gönül elçisi olan mezunlarına bu vesile ile tek tek ulaşan DAÜ İç Mimarlık Bölümü, mezuniyetlerinin 10. yılı dolan mezunlarıyla öğretim kadrosunu biraraya getirmenin heyecanını yaşadı. Oldukça sıcak bir ortamda geçen etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren DAÜ İç Mimarlık Bölümü Başkanı Prof. Dr. Uğur Ulaş Dağlı, İç Mimarlık Bölümü’nün 10. yıl mezunlarını bir arada görmenin çok onur verici olduğunu ifade ederek, “Bu tür etkinliklerin çoğalarak tekrarlanmasını hedefliyoruz. Bu gece burada sizlerle olmaktan çok mutluyuz.” şeklinde konuştu.

Öğretim Üyesi Prof. Dr. Banu Çavuşoğlu ise “Gördüğümüz bütün yüzler tanıdık, herkes birbiriyle 10 yıl önceki kadar samimi ve sıcak. Bu organizasyonun hedefine ulaştığını görmekten mutluyuz. Bizi kırmayıp, duyar duymaz heyecanla geleceğini bildiren ve sözlerini tuatarak bu gece bizi yalnız bırakmayan tüm mezunlarımıza gönülden teşekkürlerimi sunuyoruz.” dedi. Geceye katılan DAÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şebnem Önal Hoşkara ve Öğrenci İşleri’nden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hıfsiye Pulhan da mezunlara seslenerek, geldikleri için teşekkür ettiler ve bu tarz etkinliklerin her yıl yapılmasını temenni ettiler.

Gecede kokteyl eşliğinde birbirleriyle sohbet eden mezunlara günün anısına sertifika da takdim edildi. Pasta kesimi ile devam eden gecede mezunların 10 yıl önceki ve şimdiki halleri ile ilgili slayt gösterisi de yapıldı.

Mezunlar Ne Dedi?

Mustafa Ölmez: Antalya’dan bu organizasyon için geldim. Mezun olduktan sonra 3 yıl Mimarlık firmasında çalıştım. Son 8 yıldır kendi şirketimde mimarlık ve iç mimarlık işleri yapıyorum. Aldığım eğitimden çok memnunum ve herkese tavsiye ediyorum. Şu anda da kuzenim benim tavsiyemle DAÜ Mimarlık Fakültesi’nde eğitim alıyor. Böyle bir gecenin düzenlenmesi de mutluluk verici.

Gözde İnce Arseven: İstanbul’dan bu organizasyon için geldim. Mezun olduktan sonra organizasyon işlerinde çalıştım. Daha sonra Koçtaş ve Simtaş’ta çalıştım. Şimdi ise kendi firmamı açmaya hazırlanıyorum. Aldığım eğitimden memnunum ve kesinlikle tavsiye ediyor. Eski arkadaşlarımı ve hocalarımı görmek gerçekten güzel.

Cem Bıyık: Ankara’dan geliyorum. Mezun olduktan sonra Çankaya’da Cempa İnşaat A.Ş’yi kurdum ve kendi şirketimde başarılı işlere imza atıyorum. Başarılı olmamda DAÜ’nün katkısı çok büyük. Seneler sonra eski arkadaşlarımla ve hocalarımla yeniden biraraya gelmekten dolayı da çok mutluyum.