DAÜ Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Yıl Sonu Konseri Muhteşemdi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Programı 2013 – 2014 Akademik Yılı Yılsonu Konseri, 2 Haziran 2014 Pazartesi günü, saat 19:30’da, Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda gerçekleştirildi.

Öğretim Görevlisi Erkan Dağlı yönetimindeki Bölüm Korosu, Öğretim Görevlisi Erkan Sülün yönetimindeki Gitar Orkestrası, sololar ve Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Başak Gorgoretti yönetimindeki Bölüm Orkestrası’nın yer aldığı konser büyük ilgi topladı. Klasik Batı Müziği, Türk Halk Müziği ve popüler eserlerin yer verildiği konser adeta bir müzik mozaiği görünümündeydi. Geleceğin müzik eğitimcilerinin yetiştirildiği KKTC’deki ilk kurum olan Doğu Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Programı yılsonu konserinde elde ettiği başarı ve topladığı ilgi ile akademik ve sanatsal başarılarının altına bir imza daha atmış oldu.