İçeriğe git

DAÜ 5. Tanıtım Günleri

Başlangıç:
Bitiş:
Yer:

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı’nın işbirliği ile Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) tarafından düzenlenen “Geleneksel DAÜ Tanıtım Günleri” etkinliğinin beşincisi, bu yıl 25 – 26 – 27 Şubat 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Her  yıl olduğu gibi DAÜ Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı’nda yer alacak olan ve KKTC’deki lise son sınıf öğrencilere yönelik olarak hazırlanan organizasyonda, öğrenciler DAÜ tarafından okullarına gönderilecek otobüslerle DAÜ’ye gelerek, Üniversite bünyesindeki tüm akademik ve sosyal birimleri tanıma fırsatı yakalayacaklar.

Üç gün boyunca 09:30 – 12:00 saatleri arasında ziyaret edilecek olan “DAÜ 5. Tanıtım Günleri” kapsamında akademik etkinliklerin yanısıra lise son sınıf öğrencilerinin ilgisini çekecek çeşitli aktiviteler ve ödüllü yarışmalar da yer alacak. Etkinlikte, lise son sınıf öğrencileri bir taraftan 98 farklı ülkeden 19 bini aşkın öğrencinin eğitim gördüğü DAÜ’deki uluslararası öğrenci profili ve kampüs yaşamını yakından görme fırsatı yakalarken, bir taraftan da mesleki konularda alanında uzman kişiler tarafından hem akademik birimler hem de meslekler ve kariyer planları hakkında bilgilendirilecekler.  

Kuzey Kıbrıs Turkcell, Heyday Müzik, Ektam Ltd. sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan “DAÜ 5. Tanıtım Günleri” kapsamında

  • 25 Şubat 2015 Çarşamba günü Gazimağusa ve İskele Bölgesi liseleri,
  • 26 Şubat 2015 Perşembe günü Lefkoşa Bölgesi liseleri ve
  • 27 Şubat 2015 Cuma günü Girne ve Güzelyurt Bölgesi liseleri

DAÜ’yü ziyaret ederek yakından tanıma fırsatı bulacaklar.

DAÜ 5. Tanıtım Günleri”nde üç gün boyunca ilgili bölgelerden öğrenciler DAÜ’ye getirilerek tanıtım görevlileri eşliğinde önce kampüsü gezme fırsatı yakalayacaklar. Ardından fakülte standlarının ziyareti ile devam edecek olan DAÜ Tanıtım Günleri’nde daha sonra sırasıyla Hoşgeldin Şarkısı, Latin Dans Topluluğu Gösterisi, Geleneksel Rus Dansları Gösterisi, Müzikal Topluluğu Dans Gösterisi, Capoeira Dans Grubu Gösterisi, Hasan Ouardi Piyano Dinletisi, Amerikan Futbol Takımı Gösterisi yer alacak. Etkinlikte ayrıca öğrencileri eğlendirmek amacıyla Funnyball oyunu da oynanacak. Söz konusu etkinlik kapsamında 1400’ü aşkın lise öğrencisinin DAÜ’yü ziyaret etmesi bekleniyor.

İlgili Yazılar