2015-16 Akademik Yılı Açılış Töreni - İlk Ders

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 2015 – 2016 Akademik Yılı İlk Dersi ve Açılış Töreni Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın “Kıbrıs Sorununda Üniversitelerin Yeri” konulu ilk ders sunumu ile 13 Ekim 2015 Salı günü, saat 10:30’da, Mustafa Afşin Ersoy Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Tören, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından DAÜ Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlileri Dilşad Asadova ve Maka Borschashvili’nin gerçekleştireceği müzik dinletisi ile başlayacak.

DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam’ın gerçekleştireceği açılış konuşması sonrasında KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı tarafından öğrenciler için “Kıbrıs Sorununda Üniversitelerin Yeri” konulu ilk ders sunumu verilecek. Tören gerçekleştirilecek olan kokteyl ile sona erecek.

Etkinlik Sayfası