İçeriğe git

Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu'ndan Yardım Kermesi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında Sosyal Yardım Dairesi Yardıma Muhtaç Çocuklar yararına, DAÜ ana sponsorluğunda kermes düzenledi.

DAÜ Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu öğrencilerinin ve öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleştirilen kermeste çeşitli kitaplar, yiyecek ve içeceklerin satışı yapıldı. Bunun yanında bazı öğrenciler canlı müzik performansı ile kermese katkı sağladı.

DAÜ Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu okutmanlarından Pembe Tuna ve Fatma Ç. Demirtaş tarafından verilen ders kapsamında düzenlenen kermesle ilgili olarak konuşan öğrenciler ve öğretmenler, yardıma muhtaç sosyal kurumlara katkı amacıyla düzenlenen etkinliğin önemine dikkat çektiler. Okutmanlar tarafından yapılan açıklamada ilgili kermesin Yardıma Muhtaç Çocuklara katkıda bulunmak amacıyla düzenlendiği ve benzer etkinliklerin daha önce de düzenlendiği belirtildi. Ayrıca, DAÜ öğrencilerinin de katkısıyla oldukça yararlı bir sosyal sorumluluk etkinliğini yapılmış olduğunun altı çizildi.

Önümüzdeki günlerde bu tür etkinliklere devam edileceği belirtilen açıklamada, tüm bireylerin katkısını beklediklerini dile getiren DAÜ okutmanları, ilgi gösteren herkese teşekkürlerini ilettiler.