İçeriğe git

Uluslararası NEM 2023 Konferansı

Başlangıç:
Bitiş:
Yer:
Salamis Bay Conti Hotel

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın ile Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür’ün Onursal Başkanlığı’nı yapacağı ve bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Uluslararası Doğa Bilimleri, Mühendislik ve Malzeme Teknolojileri Konferansı (NEM 2023), Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) düzenlenecek. 21-23 Eylül 2023 tarihlerinde, Salamis Bay Conti Resort Hotel’de düzenlenecek olan uluslararası konferansın Başkanlığını ise DAÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Huriye İcil ile Kırklareli Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burhan Coşkun yürütecek.

Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fahrettin Yakuphanoğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi’nden Prof. Dr. Hasan Havıtçıoğlu, Selçuk Üniversitesi’nden Prof. Dr. İmren Hatay Patır, Yıldız Teknik Üniversitesi’nden Prof. Dr. Serap Güneş, Gazi Üniversitesi’nden Prof. Dr. Şemsettin Altındal ile İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nden Doç. Dr. Mehmet Yağmurcukardeş gibi değerli bilim insanlarının davetli konuşmacı olarak yer alacağı konferansın Bilim Komitesi’nde ise 12 farklı ülkeden uzman bilim insanları görev alıyor.

Son Özet Gönderme Tarihi 31 Ağustos 2023

NEM 2023’e son özet gönderme tarihi 31 Ağustos 2023 olarak açıklanırken, erken kayıt için ise son tarihin 10 Ağustos 2023 olduğu bildirildi. NEM 2023; Doçentlik, Akademik Atama ve Yükseltme Kriterlerini sağlayan uluslararası bir konferans olmasıyla ön plana çıkarken, aynı zamanda Mühendislik ve Doğa Bilimleri başta olmak üzere birçok alandan akademisyen ve araştırmacıyı bir araya getirerek kendi alanlarındaki bilgi, tecrübe ve sürdürdükleri bilimsel araştırmaları paylaşmalarını hedefliyor. Dili İngilizce olan Konferansa başvuru yapmak isteyen katılımcılar, konferans katılımı ve sunumlar ile ilgili detayları http://nem2023.klu.edu.tr/ adresinden öğrenebiliyor. Başvuru yapan katılımcıların bildirileri konferans hakem komitesi tarafından değerlendirilmeye tabi tutulacak.