İçeriğe git

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu DAÜ’de konferans verdi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Hukuk Kulübü tarafından organize edilen ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu’nun katıldığı “Demokrasi ve Hukuk Devleti” konulu konferans, 27 Aralık 2013 Cuma günü, saat 14:30’da, Prof. Dr. Mehmet Tahiroğlu Salonu’nda gerçekleştirildi. 

Katılımın yoğun olduğu söz konusu konferansta Av. Prof. Dr. Feyzioğlu DAÜ’nün kendisi için ayrı bir yeri olduğunu belirterek, 2001 – 2003 yılları arasında DAÜ Hukuk Fakültesi’nde ders verdiğini bildirdi. Katılımcılardan gelen soruları yanıtlayan Av. Prof. Dr. Feyzioğlu Türkiye Cumhuriyeti’nin gündemini oluşturan yolsuzluk soruşturmasının devam ettiğini belirterek soruşturma hakkında bilgiler verdi.

Konferansta konuşan Türkiye Barolar Birliği Başkan Başdanışmanı Av. Zafer Köken ise avukatlık stajına başlayabilmek için gündeme gelen staja kabul değerlendirmesi hakkında katılımcılardan gelen soruları yanıtlayarak söz konusu değerlendirme hakkında bilgiler verdi. Konferansta DAÜ Akademik İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Yılmaz ve DAÜ Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aynur Yongalık ile çok sayıda Hukuk Fakültesi Öğretim üyesi de yer aldı.

http://www.youtube.com/watch?v=y0ykIoDFFG4

DAÜ Rektörü’ne Ziyaret

Av. Prof. Dr. Feyzioğlu beraberindeki heyetle birlikte DAÜ Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak’ı da makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında DAÜ’nün kendisi için çok özel bir yere sahip olduğunu da aktardı. Gerçekleştirilen ziyarette DAÜ Akademik İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Yılmaz,  Öğrenci İşleri ve Bilişimden Sorumlu Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa K. Uyguroğlu ve DAÜ Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aynur Yongalık da hazır bulundu. Ziyarette DAÜ Rektörü Prof. Dr. Öztoprak Av. Prof. Dr. Feyzioğlu’na DAÜ logolu lefkara işi takdim etti. Av. Prof. Dr. Feyzioğlu da Rektör Prof. Dr. Öztoprak’a hediye takdiminde bulundu.