Türk Hava Yolları'nda Bir DAÜ Mezunu

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İşletme ve Ekonomi Fakültesi, Bankacılık ve Finans Bölümü mezunu Hassan Javaid, Türk Hava Yolları’nda (THY) Kurumsal ve Pazarlama Temsilcisi görevini başarıyla sürdürüyor. 2010 yılında Bankacılık ve  Finans Bölümü’nden mezun olduktan sonra aldığı eğitimden memnun kaldığı için yüksek lisans eğitimine başladığını belirten Javaid, 2012 yılında yüksek lisans eğitimini Bankacılık ve Finans üzerine tamamladığını belirtti.

DAÜ’den mezun olduktan sonra Suudi Arabistan THY’de işe başladığını aktaran Javaid, Kurumsal ve Pazarlama Temsilcisi olarak çalıştığını aktardı. DAÜ’den aldığı eğitimden son derece memnun olduğunu belirten Javaid, kariyerinde DAÜ’de almış olduğu eğitimin büyük rol oynadığını aktardı. DAÜ’nün öğrencilerini gerçek rekabet ile baş edebilecek düzeyde yetiştirdiğine değinen Javaid, uluslararası eğitim için DAÜ’nün doğru adres olduğunu vurguladı. DAÜ’lü olmaktan her zaman gurur duyduğunu dile getiren Javaid, DAÜ’de eğitim almayı herkese tavsiye edebileceğinin de altını çizdi.