İçeriğe git

OK Tamam Group’tan DAÜ’ye Ziyaret

Eğitim alanında çeşitli temaslar kurmak için KKTC’ye gelen Ok Tamam Group, KKTC’nin en iyi üniversitesi Doğu Akdeniz Üniversitesi’ne (DAÜ) eğitim alanında temaslar kurmak için ziyaret gerçekleştirdi.

Ok Tamam Group CEO’su Jamal Al Khayat, İş Geliştirme Müdürü Ahmed Darwish ve Pazarlama Müdürü Serpil Kuşcu DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam’ı makamında ziyaret etti. DAÜ’yü yerinde incelemek ve eğitim alanında temaslar kurmak adına ziyarette bulunduklarını dile getiren Jamal Al Khayat, DAÜ’den etkilendiklerini ifade ettiler. Ziyaretleri süresince DAÜ kampüsü ve fakülteleri gezme şansı bulan misafirler, DAÜ’nün çok büyük bir üniversite olduğunu dile getirdiler. Ziyarette DAÜ hakkında geniş bilgiler veren DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Osam’a DAÜ Tanıtım İşleri’nden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Amca ve İdari İşler’den Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Özer de eşlik etti.

DAÜ’nün çok köklü bir üniversite olduğunu kaydeden Prof. Dr. Osam, eğitim kalitesi ve alt yapı olanakları ile öğrencilere kaliteli bir eğitim sistemi sunduklarını belirtti. Özellikle akreditasyonlara da önem verdiklerini ifade eden Prof. Dr. Osam, DAÜ’nün her geçen gün daha da iyi bir üniversite olması için çalıştıklarını kaydetti. Gerçekleştirilen ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti de dile getiren Prof. Dr. Osam, günün anısına Jamal Al Khayat’a DAÜ logulu lefkara işi takdim etti.