İçeriğe git

İstanbul’daki En Popüler Otellerden Birinin Başında DAÜ Mezunu Yer Alıyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İşletme ve Ekonomi Fakültesi, İşletme Bölümü 2001 yılı mezunu Mustafa Kondakçı İstanbul’un Kadıköy semtinde beş yıldızlı bir otelin direktörlüğünü başarı ile yürütüyor. DAÜ’den mezun olduktan sonra Amerika Birleşik Devletleri’nde yüksek lisans eğitimini tamamlayan Kondakçı, İstanbul’a döndükten sonra Kadıköy Park House Otel’i kurarak direktörlüğünü yürütmeye başladığını aktardı.

Kondakçı, DAÜ’de aldığı eğitimin kendisini başarıya yönlendirdiğine değinerek, bugün elde etmiş olduğu başarının arkasında DAÜ’de almış olduğu eğitimin olduğunu belirtti. DAÜ’nün öğrencilerin ufkunu açan ve pratik eğitime de önem veren bir üniversite olduğuna dikkat çeken Kondakçı, DAÜ’nün eğitiminin uluslararası standartlarda olduğunu ve dünya ile rekabet edebilecek mezunlar yetiştirdiğini vurguladı.

2001 yılından bu güne kadar DAÜ’nün sürekli gelişme kaydettiğini belirten Kondakçı, başarılarının dünyaya yayıldığının da altını çizdi. DAÜ’nün çok güzel ve tam donanımlı bir kampüs üniversitesi olduğuna da değinen Kondakçı, DAÜ’lü olmaktan dolayı herzaman gurur duyduğunu vurguladı.