İçeriğe git

Dipkarpaz Belediye Başkanı'ndan DAÜ'ye Ziyaret

Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette DAÜ ve Dipkarpaz Bölgesi’ndeki gelişmeler konuşuldu.

DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam, göreve geldikleri süre içerisinde gelinen aşamayı anlatarak, DAÜ hakkında bilgiler verdi. DAÜ’nün 100’ün üzerinde farklı ülkeden öğrencisi ile çok kültürlü bir ortama sahip olduğunu dile getiren Prof. Dr. Osam, kaliteli eğitim ile öğrencilere hizmet vermek için çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini de sözlerine ekledi.

Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun ise Dipkarpaz Bölgesi, halkı ve yaşamı hakkında bilgiler verdi. Dipkarpaz Bölgesi’nde farklı kültürlerin yaşadığını ifade eden Coşkun, din, dil, ırk ayrımı yapılmadan bölge halkına eşit bir şekilde hizmet verildiğini kaydetti. Ayrıca Dipkarpaz Bölgesi’nde gerçekleşen gelişmeler hakkında bilgiler de veren Coşkun, gerçekleşen gelişmelerin olumlu ve sevindirici yönde olduğunu da sözlerine ekledi. Söz konusu görüşmeye DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdür Vekili Murat Aktuğralı da katıldı.