DAÜ’ye Değişim Programı Kapsamında Gelen Öğrenciler Bahar Döneminde DAÜ’de Eğitim Alacaklar

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), anlaşmalı olduğu birçok uluslararası üniversitenin öğrencisine her yıl ev sahipliği yapıyor. DAÜ’ye değişim programı kapsamında gelen öğrenciler, hem hatırlayacakları güzel anılarla, hem de aldıkları kaliteli eğitim ile birlikte ülkelerine dönüyorlar. Öğrenci değişim programı kapsamında, 2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi’nde Kazakistan’da bulunan Süleyman Demirel Üniversitesi, L.N. Gumilyov Eurasian National Üniversitesi ve Zhezkazgan Baikonurov Üniversitesi’nden 12 öğrenci DAÜ Eğitim Fakültesi ile İşletme ve Ekonomi Fakültesi’nde eğitimlerine devam edecek.

DAÜ Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Deniz İşçioğlu’nu makamımda ziyaret eden öğrenciler DAÜ’ye gelmiş olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, DAÜ kampüsünü çok beğendiklerinin altını çizdiler. Ziyarette konuşan Prof. Dr. İşçioğlu değişim programı ile DAÜ’ye gelen öğrencilere hoş geldiniz diyerek, başarılı bir dönem geçirmelerini temenni etti.