DAÜ’lü Öğrenciler Tekerlekli Sandalye Bağışında Bulundular

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Toplumsal Duyarlılık Merkezi çatısı altında Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencilerinin düzenlediği "Tekerlekli Sandalye" sosyal sorumluluk etkinliği başarıyla gerçekleştirildi.

DAÜ Toplumsal Duyarlılık Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Nazenin Ruso eşliğinde, Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencileri; Cansın Gazioğlu, Peter Sunday, Tural Gambarov ve Isabella Opara sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha eklediler. Yapılan etkinlik kapsamında hazırladıkları eğlence etkinliği için bilet satışında bulunan öğrenciler, bilet gelirleri ve daha önce kampüse yerleştirilen mavi kapak toplama kutuları ile üç adet tekerlekli sandalye aldılar. Söz konusu tekerlekli sandalyeler, DAÜ Toplumsal Duyarlılık Merkezi aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi ve "Engelsiz Kampüs" kapsamında, iki adet tekerlekli sandalye alımı yapıldı. Tekerlekli Sandalyeler Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği'ne bağışlandı. Toplumsal Hizmet Kulübü ve Toplum Gönüllüleri’nin de desteği ile etkinliğin engelleri aşarak yarınlara umut olduğunu ifade eden Dr. Nazenin Ruso, sandalyeleri bağışlayan DAÜ'lü öğrencilerin mutluluğunun gözlerinden okunduğunu da vurguladı.