İçeriğe git

DAÜ’lü İletişimciler Ailelerin Yüzünü Güldürdü

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Toplumsal Duyarlılık Merkezi çatısı altında toplanan sosyal sorumluluk projelerinden bir diğeri, DAÜ İletişim Fakültesi ve Gazimağusa Belediyesi işbirliği ile “Kıyafet Yardımı” adı altında gerçekleştirildi.

DAÜ’lü İletişimciler, yardıma muhtaç ve maddi gücü olmayan insanlara bu soğuk kış aylarında sıcacık tutacak kıyafetler bulma arayışı ile yine bir duyarlılık örneği sergilediler. Gazimağusa’da çeşitli yerlere büyük kutular yerleştirerek sponsorluklarla yepyeni kıyafetler bulan öğrenciler, Gazimağusa Belediyesi’nin katkılarıyla daha geniş bir kitleye ulaşabildiler. Gazimağusa’daki, La Chance, Jadora, Moda City ve Cartoon mağazalarının sponsorluklarıyla ve Gazimağusa halkının katkılarıyla birçok kıyafet toplandı.

Gerçekleştirilen projede, Gazimağusa Belediyesi tarafından tespit edilen 15 yardıma muhtaç aileye, Belediye’nin temin ettiği minibüs ile kıyafetler, DAÜ İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından ulaştırıldı.

Gerçekleştirilen bu sosyal sorumluluk projesi ile hem DAÜ İletişim Fakültesi öğrencileri hem de Gazimağusa Belediyesi güçlerini birleştirerek bir duyarlı davranışa daha imza atmış oldular.