DAÜ'den Otobüs Filosu'na Yeni Otobüsler

15 Kasım 2014 tarihinde 2 adet 0 km. şehir içi otobüsü temini için gazete ilanı vererek, yazılı kapalı zarf usulü ile ihaleye çıkan Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), 11 Aralık 2014 tarihinde ihaleye sunulan teklifleri değerlendirmeye almıştır. Halen 6 otobüs ve 2 minibüs ile ögrencilerini taşıyan DAÜ, mevcut filosuna ilaveten özel şirketlerden de 3 otobüs hizmeti almaktadır.

İhale neticesinde DAÜ ögrenci taşıma filosu araç sayısı 8 otobüs ve 2 minibüse ulaşacaktır. Ayrıca, Gazimağusa Belediyesi ile temaslarda bulunan DAÜ, şehirdeki mevcut otobüs duraklarının güncellenmeleri ve yeni noktalara otobüs duraklarının kurulması konularını da sonuçlandırmaya çalışmaktadır. Bilindigi gibi DAÜ öğrencilerini ücretsiz taşımaktadır.