İçeriğe git

DAÜ’de Uluslararası Teşekkür Gecesi Düzenlendi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Uluslararası Öğrenci Aktivite ve Öğrenci Cemiyetleri Birimi tarafından, 2022-2023 Akademik Yılı’nda görevlerinde göstermiş oldukları başarılardan dolayı, DAÜ Uluslararası Öğrenci Birlikleri Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri için teşekkür gecesi düzenlendi. Söz konusu gece, 22 Haziran 2023 Perşembe günü, saat 19:00’da, DAÜ Deniz Tesisleri’nde (Beach Club) gerçekleştirildi. Geceye DAÜ Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Deniz İşçioğlu da katıldı.

“Teşekkür Ediyoruz”

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren DAÜ Uluslararası Öğrenci Aktivite ve Öğrenci Cemiyetleri Birimi’nden Cemre Mühendisoğlu, DAÜ Uluslararası Öğrenci Birlikleri Başkanları’na, Yönetim Kurulu Üyeleri’ne ve Temsilcilere yıl boyunca düzenlemiş oldukları etkinlikler, sergilemiş oldukları liderlik ve birliklerine göstermiş oldukları önemden dolayı teşekkür etti. Mayıs ayında düzenlenen Uluslararası Gece’de performans sergileyenlere de teşekkür eden Mühendisoğlu, gelecek akademik yılı heyecanla beklediklerini aktardı.

“Uluslararası Bir Üniversite Olmaktan Gurur Duyuyoruz”

Törende konuşan DAÜ Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Deniz İşçioğlu, tüm birlik başkanları ve yönetim kurulu üyelerine vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Sizlerle birlikte uluslararası bir üniversite olmaktan her zaman gurur duyuyoruz. Sınavlarınızda ve hayatlarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu. Prof. Dr. İşçioğlu tüm katılımcıların güzel bir gece geçirmelerini diledi. Konuşmasının ardından Mühendisoğlu tarafından Prof. Dr. İşçioğlu’na çiçek takdiminde bulunuldu

Gece boyunca sunuculuğu MC Shana ile MC Ennur Karabulut üstlendi. Katılımcılar DJ Dmask ile DJ Jasonthabass’in performansları ile müzik dolu anlar yaşadı ve doyasıya eğlendi. Katılımcılar geceye özel olarak hazırlanan ve birliklerin mensubu oldukları ülkelerin dilinde “Teşekkür ederim” yazılı pankart önünde anı fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Gecede ayrıca Mayıs ayında gerçekleştirilen Uluslararası Gece’de performans sergileyenlere de sertifika takdiminde bulunuldu.