DAÜ’de Tropikal Latin Gecesi Düzenlendi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü’ne bağlı Uluslararası Öğrenci Aktivite ve Öğrenci Cemiyetleri Birimi tarafından, 10 Ağustos 2023 Perşembe günü, saat 20:00’de, DAÜ Deniz Tesisleri’nde (Beach Club) Tropikal Latin Gecesi etkinliği düzenlendi. Söz konusu etkinliğe DAÜ Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Deniz İşçioğlu da katıldı. Etkinliğe pek çok çeşitli ülkeden öğrenci yoğun ilgi gösterdi.

Oldukça renkli geçen etkinlikte katılımcılar DJ Beerdboi, gitar ve dans sanatçıları eşliğinde latin müziğinin ve latin danslarının keyfini çıkardı. Etkinlikte katılımcılara yiyecek ve tropikal içecek takdiminde bulunuldu. Öğrenciler, kendileri için hazırlanan el yapımı renkli dekorların oluşturduğu ambiyans içerisinde bol bol hatıra fotoğrafı çekmeyi de ihmal etmedi.