DAÜ’de Sudan ve Mısır Gecesi Düzenlendi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Uluslararası Öğrenci Aktivite ve Öğrenci Cemiyetleri Birimi’ne bağlı DAÜ Sudan ve Mısır Öğrenci Birlikleri, geleneksel kültürel gecelerini geniş katılımla Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda düzenledi. Sudan ve Mısır’ın milli marşlarının okunmasının ardından açılış konuşmaları ile başlayan geceye öğrencilerin ilgisi yoğun oldu. Geceye Sudan ve Mısır uyruklu öğrencilerin yanı sıra, DAÜ’nün diğer uluslararası öğrenci birlikleri de ilgi gösterdi.

Gece kapsamında Sudan ve Mısır’ın kültürünü tanıtıcı danslar, müzik dinletileri, tiyatro gösterileri, yöresel yemek servisi gerçekleştirilirken aynı zamanda Sudan ve Mısır’ın kültürel miraslarını içeren resim sergisi de katılımcıların beğenisine sunuldu.