DAÜ'de Okuyan Afrika'lı Öğrencilerden Kadın-Erkek İlişkilerine Yönelik Etkinlik

Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin (DAÜ) çeşitli bölümlerinde öğrenim gören Afrika kökenli öğrenciler geçtiğimiz günlerde ilginç bir etkinliğe imza attılar. Rauf  Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda biraraya gelen Afrika’lı öğrenciler, “His & Her” isimli etkinlikte kadın – erkek ilişkilerini farklı açılardan ele aldılar.

Genç insanları motive etmek ve yararlı ve ilişkilerinde başarılı birer birey olmaları yönünde mesajlar vermek amaçlanan etkinlikte, kadın – erkek ilişkilerindeki her iki cinsin davranışları, evlilik öncesi ilişkiler, özgüven ve güvensizlik gibi temalar, Afrika’lı öğrenciler tarafından gecede farklı boyutlarıyla irdelendi. Öğrenciler konuyla ilgili çeşitli konuşmalar yaparken, dans ve moda gösterileri ile küçük skeçler ve kadın – erkek ilişkilerini konu alan video gösterileri geceye renk kattı.