DAÜ'de “Karma” Başlıklı Fotoğraf Sergisi Gerçekleştirildi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü'ne bağlı Fotoğrafçılık Kulübü tarafından organize edilen “Karma” başlıklı fotoğraf sergisinin açılışı, 4 Haziran 2015 tarihinde DAÜ Merkezi Derslikler Binası`nda gerçekleştirildi. 9 Haziran 2015 tarihine kadar ziyaret edilebilecek olan sergi, sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Sergi açılışı törenine DAÜ Tanıtım İşlerinden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Amca, Halkla İlişkiler ve Basın Müdürü Müdürü Derviş Ekşici, Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü personeli, Fotoğrafçılık Kulübü üyeleri ile fotoğraf sanatına ilgi duyan birçok personel ve öğrenciler katıldı.

İlginin oldukça yoğun olduğu “Karma” başlıklı sergide toplam 21 fotoğraf sergilendi. Sergideki söz konusu fotoğraflar belirli bir tema üzerine olmayıp, kulüp üyelerinin kendi ilgi duydukları alanlarda çekmiş oldukları karelerden oluşmaktadır.