DAÜ’de Geleneksel Açık Mikrofon Şiir Dinletisi Etkinliği Gerçekleştirildi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü, Öğrenci Kulüpleri Birimi’ne bağlı DAÜ Tiyatro Topluluğu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Geleneksel Açık Mikrofon Şiir Dinletisi etkinliği, “Milli Mücadele Şehitlerimizi ve Şampiyon Meleklerimizi Anıyoruz” sloganıyla, DAÜ Aktivite Merkezi Salonu'nda Kıbrıslı şairlerin, öğrencilerin ve şiir severlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Etkinlik, 21 Aralık Milli Mücadele ve Şehitler Haftası kapsamında bu ülke için canını veren yüzlerce şehidimiz ve 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden Şampiyon Meleklerimiz anısına bir dakikalık saygı duruşu ile başladı.

Dr. Arif Albayrak

Etkinliğe katılan Kıbrıslı şairlerden Dr. Arif Albayrak ve Bedia Balses ile DAÜ Personeli Elif Subaşı şiirlerini katılımcılarla paylaştı. Sonrasında DAÜ Tiyatro Topluluğu üyeleri tarafından teatral şiir dinletileri gerçekleştirildi. Etkinliğin sonunda açık mikrofon bölümüne geçildi ve dileyen katılımcılara şiirlerini okuma fırsatı verildi.

DAÜ’de Geleneksel Açık Mikrofon Şiir Dinletisi Etkinliği Gerçekleştirildi