İçeriğe git

DAÜ`de "Başarıya Yönelik Örgütsel Davranış Kavramı" Konulu Seminer Düzenlendi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü`ne bağlı Ekonomi ve Finans Kulübü, Turizm Kulübü ile DAÜ Öğrenci Konseyi tarafından ortaklaşa organize edilen ve Prof. Dr. Olga Popazova ile Dr. Natalia Shikhova`nın konuşmacı olarak katıldığı “Başarıya Yönelik Örgütsel Davranış Kavramı” konulu seminer Prof. Dr. Mehmet Tahiroğlu Salonu`nda gerçekleştirildi.

Rusça dilinde gerçekleştirilen seminer kapsamında ilk gün ana hatlarıyla örgütsel davranışın tasviri ve yönetim belirteçleri irdelendi. İkinci gün ise şirket yöneticilerinin davranışlarının stratejik konumları, yönetim geliştirmede kriz durumları, grafiksel modelleme yoluyla şirketlerin piyasada yakaladığı pozisyonlar değerlendirildi. Katılımın oldukça yoğun olduğu seminer, katılımcıların da aktif katılımıyla interaktif bir şekilde gerçekleştirildi. Her iki seminere katılan öğrencilere iki günün sonunda katılım sertifikaları verildi.

İki gün boyunca süren seminerin sonunda Rusya`nın en buyük üniversitelerinden biri olan ve Saint Petersburg şehrinde bulunan Saint Petersburg Devlet Ekonomi Üniversitesi`nde görev yapan Prof. Dr. Olga Popazova ile Dr. Natalia Shikhova`ya, DAÜ Öğrenci Konseyi Sosyal Aktiviteler Sorumlusu Kamran Aliyev tarafından teşekkür plaketleri takdim edildi. Daha sonra konuk konuşmacılar tarafından söz konusu seminerin düzenlenmesinde katkıda bulunan Kamran Aliyev`e hatıra madalyası verildi. Çekilen hatıra fotoğrafı ile seminer sonlandırıldı.