İçeriğe git

DAÜ Uluslararası Ofis 2016’ya Veda Etti

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Uluslararası Ofis 30 Aralık 2016 tarihinde Yeni Yıl kutlaması gerçekleştirdi. Uluslararası Kulüplerin de katıldığı kutlamada keyifli anlar yaşandı.

Kutlamaya katılanlar arasında DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam, Uluslararası İşler ve Tanıtım’dan Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Tanova, Akademik İşler’den Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Özkaramanlı, Koordinatör Seldjan Timur, Uluslararası Ofis Koordinatörü Özgür Taşcıoğlu Güler ve Halkla İlişkiler ve Basın Müdür Vekili Murat Aktuğralı da yer aldı. Kutlama sırasında personel, asistanlar ve öğrenciler Prof. Dr. Necdet Osam ile anı fotoğrafı çektirdi. 

Kutlamaya katılanlar müzik ve dans eşliğinde doyasıya eğlendi, Uluslarası Ofis’in 2016’daki başarıları kutlandı. Ayni tarihte doğum günü olan Uluslararası Ofis Koordinatörü Özgür Taşcıoğlu Güler’e de ofis arkadaşları tarafından süpriz doğum günü partisi düzenlendi. Ekibine bu güzel süpriz için teşekkür eden Güler, böyle bir yabancı öğrencilere ve tüm DAÜ’lülere DAÜ’de mutlu bir yıl diledi.