DAÜ Turizm Fakültesi ve Turizm Kulübü Ankara Gezisi Gerçekleştirdi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi ve Turizm Kulübü öğrencilerinin katılımı ile Ankara’ya bir gezi düzenlendi. Toplam 22 kişinin katıldığı gezide Azerbaycan, KKTC, Nijerya, Kamerun, Kazakistan, Filistin ve Çin Halk Cumhuriyeti’nden öğrenciler öğretim görevlileri Hüseyin Bilsen, Nezenin Ruso, Raziye Nevzat ve Kaan Özkorkut eşliğinde Ankara’yı gezip görme ve tanıma fırsatı yakaladılar.

Gezi kapsamında Anıt Kabir, Anadolu Medeniyetleri Müzesi, Ankamall, Cepa ve Kent alışveriş merkezleri, Rahmi Koç Müzesi ve Ankara Kalesi ziyaret edildi ve hem tarihi ve turistik yerler görüldü, hem de alışveriş yapıldı. Gezinin son gününde ise Gençlik Parkı’na giden grup burada gondol ve çarpışan otolara binip eğlenceli saatler geçirdiler.

Ankara turundan çok memnun kaldıklarını ifade eden öğrenciler, derslerinden fırsat buldukları dönemlerde değişik yerlere tur düzenlemeye devam edeceklerini de kaydettiler.