İçeriğe git

DAÜ Temel Eğitim Bölümü Sosyal Hizmet Uzmanı Ödül Kaleli’yi Konuk Etti

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Eğitim Fakültesi, Temel Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Eda Yazgın tarafından yürütülen “Risk Altındaki Çocuklar ve Eğitimleri” dersi kapsamında KKTC Sosyal Hizmetler Dairesi Mağusa Şubesi sosyal hizmet uzmanı Ödül Kaleli öğrenciler ile bir araya geldi.

Okul öncesi öğretmen adaylarına çocukların korunması, dünyada ve ülkemizde çocuk koruma sistemleri hakkında açıklamalarda bulunan Kaleli, öğrencilerin gelecekte mesleklerini icra ederken karşılaşabilecekleri durumlara hazırlıklı olmaları konusunda yasa ve mevzuata ilişkin bilgilerle öğrencilerin hazır bulunuşluğuna katkı sağladı.

Öğrencilerden gelen soruların yanıtlanması, deneyimlerin, sorun ve çözüm önerilerinin paylaşılması ile verimli bir şekilde gerçekleşen konferansın sonunda katılımı ve desteği için sosyal hizmet uzmanı Ödül Kaleli’ye ders yürütücüsü Doç. Dr. Eda Yazgın tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Bölüm ve öğrenciler adına teşekkürlerini ileten Doç. Dr. Yazgın, DAÜ Temel Eğitim Bölümü’nün üniversite toplum iş birliği çalışma vizyonu kapsamında meslek profesyonellerinin bölüm öğrencileri ile buluşmalarının devam edeceğini belirtti.