İçeriğe git

DAÜ Öğrenci Konseyi’nde Bayrak Değişimi

Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde (DAÜ) geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 2022-2023 Akademik Yılı Öğrenci Konseyi seçimlerinin ardından Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü’nde Devir Teslim Töreni düzenlendi. DAÜ Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Deniz İşçioğlu’nun da katıldığı törende, görevini tamamlayan Öğrenci Konseyi Üyeleri’ne teşekkür plaketleri takdim edilirken, yeni yönetim de görevi devralmış oldu. 

Törende konuşan Öğrenci Konseyi eski Başkanı Yılmaz Aladağlı, görevi devraldıkları zaman tüm ekip ile birlikte ellerinden geleni en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını dile getirerek, 2022-2023 Akademik Yılı Öğrenci Konseyi Başkanı ve üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi. 

2022-2023 Akademik Yılı Öğrenci Konseyi Başkanı Ali Ardıç yaptığı konuşmada, geçtiğimiz dönem görev alan Öğrenci Konseyi Başkan ve üyelerine emeklerinden dolayı teşekkür ederek, yeni yönetimin hayırlı olmasını temenni etti. Ardıç, görevi başarı ile yürüteceklerine inandığını belirterek, herkese teşekkürlerini iletti. 

Törende konuşan Prof. Dr. Deniz İşçioğlu ise 2021-2022 Akademik Yılı Öğrenci Konseyi Başkanı Yılmaz Aladağlı ile yönetimini çalışmalarından dolayı tebrik etti. Öğrenci Konseyi yeni yönetimine başarılar dileyen Prof. Dr. İşçioğlu, geçtiğimiz dönem başarılı çalışmalar yürüten Öğrenci Konseyi Üyeleri’ne plaket takdiminde bulundu.

2022-2023 Akademik Yılı`nda görev yapacak olan DAÜ Öğrenci Konseyi’nde görev alan öğrencilerin isimleri şu şekilde: Ali Ardıç (Başkan), Nida Çelebi  (Başkan Yardımcısı), Melis Tokay (Genel Sekreter), Hakan Melih Öztürk (Mali İşler Sorumlusu), Arda Geveze (Disiplin İşleri Sorumlusu) İhsan Özalan (Üye), Mehmet Zeki Arslan (Üye), Süleyman Gülcan (Üye), İrem Oben (Üye), Gadam Jumanyazov (Üye), Yusuf Yıldız (Üye), Lisa Thandy Lucio Safrao (Yabancı Üye Temsilcisi).