DAÜ Mezunu Mohammad Hormozzadeh New York Üniversitesi'ne Kabul Edildi

Bir dünya üniversitesi olduğunu mezunlarının kalitesiyle de kanıtlamayı sürdüren  Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), bir mezununu daha dünyanın en önemli üniversitelerinden biri ile buluşturdu. DAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi, Ekonomi Bölümü Lisans Mezunu Mohammad Hormozzadeh, dünyanın önde gelen üniversitelerinden biri olan Amerika Birleşik Devletleri (ABD) merkezli New York Üniversitesi’nde yüksek lisans programına kabul edildi.

Hormozzadeh, New York Üniversitesi Mühendislik Okulu Finans Mühendisliği Yüksek Lisans Programı’ndaki eğitimine 2017-2018 Akademik Yılı’nda başlayacak. Dünyanın önde gelen üniversiteleriyle yaptığı uzun soluklu uluslararası işbirlikleriyle mezunlarının önünü açmaya devam eden DAÜ, öğrencilerine dünyanın en iyi üniversitelerinde eğitimlerini sürdürme imkanı sağlıyor.