DAÜ Mezunu Dekan Yardımcılığı Görevini Başarı İle Yürütüyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü 2003 yılı mezunu Gjergji Islami Arnavutluk’ta eğitim veren Politeknik Tiran Üniversitesi’nin Mimarlık ve Şehircilik Fakültesi’nde Dekan Yardımcılığı görevini başarıyla sürdürüyor.

Mezun olduktan sonra Arnavutluk’a döndüğünü belirten Islami, akademik kariyer yolunu tercih ettiğini belirterek DAÜ’de almış olduğu eğitimin kariyerinde büyük rol oynadığına dikkat çekti. DAÜ’de geçirmiş olduğu zaman ve aldığı eğitimden dolayı her zaman gurur duyduğunu dile getiren Islami DAÜ’nün uluslararası standartlarda büyük ve güçlü bir üniversite olduğunu vurguladı. DAÜ’de eğitimin oldukça kaliteli olduğuna inandığını belirten Islami, eğitimini DAÜ’de tamamlamaktan dolayı oldukça gururlu olduğuna da değindi.

Islami, geçtiğimiz günlerde mezun olduğu DAÜ’yü ziyaret edrek, Mimarlık Fakültesi yetkilileri ve öğrencileri ile de bir araya geldi.