İçeriğe git

DAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi Uzman Ekonomist Zehra Pınar Sevinç’i Ağırladı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İşletme ve Ekonomi Fakültesi, Kariyer Ofisi tarafından fakülte öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen “Soru Çözmeye Odaklı Dijital Nesli Sorun Çözebilen Birey Olarak İş Hayatına Hazırlama” konulu seminer; Uzman Ekonomist, Öğretim Görevlisi ve Yazar Zehra Pınar Sevinç tarafından verildi. Sevinç, seminerde DAÜ öğrencilerine iş hayatına girmeden önce hazırlanması gereken kişisel portfolyo ve dosya konularından bahsetti. Katılımcılarla kaleme aldığı “Eyvah “para”” ve “Eyvah “İş Hayatı”” başlıklı kitapları hakkında bilgi veren Sevinç, ayrıca iş başvurusu öncesi hazırlanması gereken çalışmalara da değindi.

Konferans sonunda DAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi, İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Tümer tarafından Uzman Ekonomist Zehra Pınar Sevinç’e hediye takdiminde bulunuldu.

Uzman Ekonomist Zehra Pınar Sevinç Kimdir?

Zehra Pınar Sevinç, Hacettepe Üniversitesi Ekonomi Anabilim Dalı’nı bitirdi. Yüksek Lisans uzmanlık çalışmasını da bu bölümde yaptı. 10 yıl özel sektörde yönetici pozisyonunda çalışan ve son 21 yıldır da özerk bir kurumda Protokol Müdürlüğü ve Uzman Ekonomist unvanlarında bulundu. Bu görevleri devam ettirirken Ankara Hacettepe ve Atılım Üniversitelerinde Öğretim Görevlisi olarak da gençlere ders veriyor. Tüm bu görevlerinin yanında “Eyvah “para”” ve “Eyvah “İş Hayatı”” kitaplarını da çıkardı.